Opetustoiminta

Käytännön kerhotoimintaan kuuluu ikonimaalausopetus, joka tapahtuu ikonikerhojen yhteydessä. Järjestämme jäsenistöllemme myös ikonimaalaukseen ja -teologiaan liittyviä luentotilaisuuksia sekä opintomatkoja.

Ikonikerho välittää jäsenistölleen maalaustyössä tarvittavia materiaaleja kuten värejä ja ikonilautoja.

Opetuksesta ikonikerholla vastaavat Heljä-Marja Surcel, Marja Sarkkinen ja Meeri Kurola.

Jäseneksi

Yhdistys toimii ekumeenisella pohjalla ja sen jäsenistöön kuuluu noin 50-60 ikoniharrastuksesta kiinnostunutta Pohjois-Suomesta.

Yhdistyksen jäseneksi ovat tervetulleita kaikki ikonimaalauksesta kiinnostuneet ja sitä harrastavat henkilöt.

Yhdistyksen toiminnasta vastaa hallitus, johon kuuluu vuosikokouksen valitsema puheenjohtaja sekä 2-5 varsinaista jäsentä ja 0-2 varajäsentä. Vuosikokouksen valitsema hallitus 2019: puheenjohtaja Heljä-Marja Surcel, varsinaiset jäsenet: Asko Hänninen, Kaarina Tuppi ja Ester Vaara, varajäsenet: Meeri Kurola ja Eija Forsblom, varapuheenjohtaja: Ester Vaara, rahastonhoitaja: Marja Sarkkinen ja sihteeri: Satu Tuomela.

Jos haluat liittyä Oulunseudun Ikonimaalareiden jäseneksi, laita vapaamuotoinen hakemus yhteystietoineen lomakkeella, jonka löydät "Ota yhteyttä" -valikosta.

On tärkeää, että ilmoitat nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, jotta yhdistyksen tiedotteet löytävät perille.

Vuoden 2019 jäsenmaksu on 30,-.